Geen bedrijfsoverdracht is identiek

NijmegenBusiness 01-2022_02 lunch

Geen bedrijfsoverdracht is identiek

Al meer dan 30 jaar brengt RAN Business ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen samen, onder andere in ontbijt- en lunchbijeenkomsten. Zo ook op donderdagmiddag 16 december. Vijf lokale specialisten treffen elkaar in Perron 5, het gloednieuwe restaurant van Hotel Haarhuis, om elk vanuit de eigen expertise van gedachten te wisselen over het thema familiebedrijven, fusies/overnames en bedrijfsfinancieringen.

NijmegenBusiness 01-2022_02 lunch

De deelnemers: Nick van Bemmel (fiscalist bij Flynth), Peter van Bussel (mede-eigenaar en fiscalist bij Meer! accountants en adviseurs), Bert Hof (eigenaar en allround adviseur bedrijfs- en vastgoedfinanciering bij Eijgen Finance), Fredrik Jonker (bedrijfsovernamespecialist bij Marktlink Fusies & Overnames) en Max Miltenburg (eigenaar en bedrijfsstrateeg bij MFS Overnamebegeleiding en Bedrijfsadvisering).

Klik hier voor het artikel in pdf

Blog categorieën

Laatste nieuws

Hoe ervaring uit de praktijk MFS uniek maakt in overnamebegeleiding

Lees meer...

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Vragen?

Neem vrijblijvend
contact met mij op.

Vragen over:

Geen bedrijfsoverdracht is identiek

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.