Bedrijfsadvies met meetbaar resultaat

You are here: Home » Bedrijfsadvies met meetbaar resultaat

bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies, MFS bouwt mee aan bedrijven.

Max Miltenburg heeft veel ervaring met bedrijfsadvies. Ruim 10 jaar lang is hij de initiator, ontwerper en begeleider geweest van diverse groeiscenario’s voor middelgrote ondernemingen. In die jaren heeft hij, als partner van de aandeelhouders/ondernemer, bij een aantal bedrijven substantiële groei gerealiseerd: in omzet en in marge, in kennis en in medewerkers en met name ook in aandeelhouderswaarde.

Hij begeleidt organisaties die in een bepaalde groeifase zitten of die vanuit een ongunstige uitgangspositie een impuls aan hun organisatie willen geven met een heldere analyse van processen en systemen, eerlijk en deskundig advies, een (bij voorkeur kort) implementatietraject en transparante managementrapportages die aanzetten tot actie.

MFS:

• Brengt duidelijkheid en realiteit in groeiscenario’s en begeleidt de uitvoering daarvan.
• Adviseert over concrete acties die ondernomen kunnen worden om de beste resultaten te behalen.
• Bestaat uit ondernemers en kent dus de ondernemerspraktijk.

MFS levert meer dan een adviesrapport en een voorstel voor een tijdelijke aanpak. Max Miltenburg levert advies op maat en kan worden afgerekend op meetbare resultaten.

In de afgelopen jaren heeft MFS meerdere bedrijven begeleidt bij het opzetten van een business canvas, maar ook de rapportages om prestaties inzichtelijker te krijgen. Dit heeft bij die bedrijven een verbetering van omzet en winst, maar ook in Inzicht in de waarde drijvers van die bedrijven.

Meer weten?Neem contact met ons op
Show Comments