Koenders Totaalbouw neemt van Meurs installatiebedrijf over.

Koenders Totaalbouw heeft zijn positie in de markt versterkt door de overname van van Meurs installatiebedrijf. Beide bedrijven gaan als zelfstandige ondernemingen verder maar de samenwerking zal intensiveren. MFS heeft de overname vanuit Koenders Totaalbouw begeleid en daarbij onder andere het overnamevoorstel opgesteld en het due diligence onderzoek uitgevoerd.

Lees verder —

In januari 2018 is van Meurs installatiebedrijf overgenomen door Koenders Totaalbouw uit Duiven. Met deze overname versterkt Koenders Totaalbouw zich met een solide installatiebedrijf, welke al jaren een tevreden klantenbestand heeft. Van Meurs installatie bedrijf gaat zelfstandig verder, maar zal wel veel gaan samenwerken met Koenders Totaalbouw.
De heer Koenders heeft MFS gevraagd de overname van van Meurs te begeleiden. In een doorlooptijd van 6 maanden zijn de onderhandelingen gevoerd, is er een intentieovereenkomst getekend en na een kort, maar gedegen, due diligence onderzoek is de koopovereenkomst opgesteld en getekend.
MFS heeft, als overnameadviseur, Koenders begeleid in het opstellen van een overnamevoorstel, de begeleiding van het due diligence onderzoek, het opstellen de verschillende overeenkomsten en de coördinatie van de overname.

Koenders Totaalbouw:

Een familiebedrijf waarbij innovatie, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staat. Koenders Totaalbouw richt zich op de professionele klanten waarbij de expertise aanwezig is voor utiliteitsbouw, seriematig renoveren en renovatie en herbestemming van panden. Dit alles met een duidelijk duurzaam oormerk. Hiervoor is er in Westervoort ook een Energie Bespaar Huis gerealiseerd waar alle oplossingen voor duurzaamheid te bewonderen zijn. Daarnaast is Koenders Totaalbouw ook uw partner voor onderhoud en beheer van panden. Onderhoud zodat u zelden voor verassingen komt te staan. Mocht dit wel zo zijn beschikt Koenders Totaalbouw over een 24uurs service door heel Nederland waardoor uw calamiteit snel is opgelost.

Van Meurs installatietechniek:

Specialist op het gebied van centrale verwarming, duurzame energie en dak- en zinkwerk. Van Meurs installatietechniek is opgericht in 1965. Service en betrouwbaarheid zijn belangrijke bouwstenen waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar tevreden klanten. In de energietransitie helpt van Meurs installatietechniek bij het verduurzamen van uw energie vraag. Doormiddel van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en c.v. optimalisatie zorgt van Meurs installatietechniek voor een comfortabel en onuitputtelijk wooncomfort.

Show Comments

Comments are closed.