Max Miltenburg

You are here: Home » Max Miltenburg

Max MiltenburgSinds 2009 ben ik actief in mijn bedrijf MFS. In de afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 100 overname en adviestrajecten afgerond. Al deze ondernemingen hebben in mij een waardevol adviseur en partner gevonden die als ondernemer weet wat er bij de ondernemingen leeft.

In deze jaren heb ik de sleutel tot een succesvolle overname gevonden. Het allerbelangrijkste is dat de verkopende en kopende partij een goed beeld geven wie en wat het bedrijf is. Hierdoor zie je of er synergie is tussen de ondernemingen en of de overname of fusie succesvol zal zijn.

Voordat ik MFS ben gestart heb ik meer dan 20 jaar als financieel directeur mede leiding gegeven aan diverse (beursgenoteerde) ondernemingen. Zo ben ik van 2003 tot 2008 financieel directeur geweest van Thremen een succesvol bedrijf dat in 2007 is overgenomen door Tempo-Team. Voor 2003 heb ik bij verschillende IT en telecom bedrijven, waaronder Apple Computer, Lacis en CSS,  mee mogen bouwen aan het merk en de nationale en internationale positie.

Ik ben afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Logo_Erasmus_Universiteit_Rotterdam

Naast mijn commerciële succes weet ik dat er meer is. Daarom ben ik de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij The Cuddle Company en the Kadanaga Company in Zuid-Afrika, een initiatief van KidsRights. In deze fabrieken, die door Nederlandse ondernemers zijn opgericht, worden door veelal HIV-geïnfecteerde mensen knuffels en Kadangas (slippers) gemaakt voor de Nederlandse markt. Ik zette mijn financiële kennis in om deze initiatieven succesvol te maken en houden.

Momenteel bekleed ik een bestuursfunctie bij MUZIEUM. Een uniek museum waar ziende ervaren hoe het is om blind te zijn met als doel om meer begrip te ontwikkelen voor blinden en slechtzienden.

Daarbij ben ik lid van de ledenservices commissie van de BOBB.

Daarnaast bekleed ik een aantal toezichthoudende functies bij een onderwijs en een zorginstelling.

KennismakingNeem contact met mij op
Show Comments