Access4IT overgenomen door Techone

TECH_Company_Access4IT

Access4IT overgenomen door Techone

17 augustus 2022

Techone neemt Access4IT uit Duiven over.

Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB, kondigt vandaag de overname aan van fullservice ICT-bedrijf Access4IT uit Duiven.

Access4IT is een Nederlands ICT-bedrijf dat onder andere cloudoplossingen, office werkplekken, VoIP telefonie en security oplossingen levert. Het bedrijf is door Ad Esschendal opgericht in 1998.

“We zijn altijd op zoek naar een bedrijf dat past bij onze strategie en cultuur en die we kunnen helpen om sneller te groeien. De overname van Access4IT is daar een perfect voorbeeld van”, zegt Coert Coomans, CEO van Techone.

“Access4IT wil samen met haar klanten in de regio als partner werken aan passende ICT-oplossingen van hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Dit past precies bij de missie van Techone. Access4IT vormt een mooie aanvulling op de snelgroeiende portefeuille van Techone”.

Access4IT wordt onderdeel van Techone en het team zal worden geïntegreerd binnen de Techone groep. Voor de klanten van Access4IT zal er niets veranderen wat betreft het team en de dienstverlening en de klanten krijgen toegang tot het breder productaanbod van Techone.

“We zijn trots en verheugd dat we deel gaan uitmaken van de Techone groep”, voegt Ad Esschendal, oud-eigenaar toe. “Ik geloof dat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren onder de vleugels van Techone. Bovendien kunnen we met meerdere bedrijven samenwerken, waardoor onze klanten toegang hebben tot meer producten en diensten. Ik ben dan ook zeer tevreden dat ik het stokje kan overdragen aan Techone.”

Blog categorieën

Laatste nieuws

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

De impact van duurzaamheid op bedrijfsovernames

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.