Esschendal Bedrijven heeft de GSM-reparatiewinkel Repairhouse in Zutphen overgenomen.

Esschendal Bedrijven heeft de GSM-reparatiewinkel Repairhouse in Zutphen overgenomen.

29 januari 2024

Met de overname hebben Ad Esschendal en zijn zoon Damon een wens in vervulling laten gaan om samen te ondernemen. Repairhouse was in handen van de erfgenamen van de heer Elings, die in 2020 overleed. Vincent Elings heeft na het overlijden van zijn vader het bedrijf een aantal jaren geleid, maar zag dit niet als zijn toekomst. Ad en Damon Esschendal zijn van plan in Repairhouse te investeren om het verder te laten groeien. De visie van Esschendal is klanten snel te helpen met kwalitatief goede reparaties van hun GSM’s, tablets en laptops en het assortiment uit te breiden naar Game PC’s en consoles. Een GSM is voor de meeste mensen inmiddels onmisbaar en snelheid en kwaliteit in reparatie zijn dan ook van belang voor de klant. Daarnaast verkoopt Repairhouse ook nieuwe en refurbished GSM’s, tablets, laptops, game PC’s en Game consoles en toebehoren.

De rol van MFS

MFS heeft de heer Esschendal begeleid bij de aankoop van de onderneming. Na analyse van het informatie memorandum en een bezoek aan het bedrijf zijn er onderhandelingen gevoerd welke MFS heeft begeleid. MFS heeft Esschendal Bedrijven bijgestaan in het commerciële en financiële due diligence onderzoek van de onderneming. Daarna zijn de definitieve overeenkomsten opgesteld in mei 2023 getekend bij de notaris. Gedurende het hele traject heeft MFS de transactie begeleid om tot een succesvolle overname te komen.

Blog categorieën

Laatste nieuws

Hoe ervaring uit de praktijk MFS uniek maakt in overnamebegeleiding

Lees meer...

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.