Rittal B.V. neemt Vink Montage Techniek B.V. over.

Rittal B.V. neemt Vink Montage Techniek B.V. over.

31 januari 2024

Eind december 2023 heeft Rittal B.V.  Vink Montage Techniek B.V. uit Groessen overgenomen. Vink Montage Techniek heeft al meer dan 30 jaar een leveranciersrelatie met Rittal, waarbij Vink zorgdraagt voor de modificatie van kasten en behuizingen van Rittal.  Rittal is ’s werelds grootste systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering en IT-infrastructuur.

De rol van MFS

MFS heeft de heer Vink begeleid bij de verkoop van zijn onderneming. Na analyse van de bedrijfsgegevens is er een waarderingsanalyse gemaakt. Daarna zijn er onderhandelingen gevoerd welke MFS heeft begeleid. Na tekening van de intentieovereenkomst hebben MFS en Groothedde Accountants uit Beekbergen Vink geadviseerd in het due diligence proces. Daarna zijn de definitieve overeenkomsten uit onderhandeld en in december 2023 zijn de overeenkomsten getekend.

Blog categorieën

Laatste nieuws

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

De impact van duurzaamheid op bedrijfsovernames

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.