Zero&Sano beschermd wonen nieuwe partner van de Yes We Can Healthcare Group

Zero&Sano beschermd wonen nieuwe partner van de Yes We Can Healthcare Group

13 augustus 2022

Hilvarenbeek, 1 december 2021 – Onze deelneming Yes We Can Healthcare Group verwelkomt per vandaag Zero&Sano Beschermd Wonen als nieuwe partner. Zero&Sano biedt cliënten prettige en veilige huisvesting, persoonlijke begeleiding en coaching. Beide partijen werken al diverse jaren succesvol samen. Door de krachtenbundeling kunnen de gestelde groeiambities gerealiseerd worden.

Veiligheid boven alles

Beschermd Wonen in Nederland laat op dit moment op veel plekken te wensen over. Vaak is de omgeving onveilig, is er ruimte voor middelengebruik en ontbreekt de juiste begeleiding. Zero&Sano garandeert Beschermd Wonen dat ook écht beschermd is. Jan Willem Poot, oprichter van de YWCHG: “Ik vind Zero&Sano de warmste en veiligste omgeving voor jongeren en volwassenen die net uit een intensieve behandeling komen: puur, echt en mega-effectief. Honderden jongeren die in onze kliniek behandeld werden en naar een huis van Zero&Sano gingen, stonden na één jaar weer volledig op eigen benen. Dát is het doel van Beschermd Wonen: binnen één jaar terug in de maatschappij, ongeacht hoe je leven hiervoor was.”

Micha Vermaat, oprichter van Zero&Sano: “Zero&Sano is ontzettend enthousiast om met de Yes We Can Healthcare Group te bouwen aan de gezamenlijke ambitie om onze succesvolle vorm van zorg landelijk uit te rollen en zo nog meer jongeren en volwassenen te helpen naar een gezonde en veilige toekomst.”

Groeiambities

Beide partijen hebben zich ten doel gesteld om binnen enkele jaren in elke regio in Nederland een Beschermd Wonen-huis te openen. Niet alleen voor de fellows (jongeren) van de Yes We Can Healthcare Group, maar ook voor de cliënten van andere klinieken die na een klinische behandeling een beschermde woonvorm nodig hebben. De ambitie is om gezamenlijk door te groeien naar 500 plekken in Nederland, waar jongeren (vanaf 16 jaar) en volwassenen voor een bepaalde periode beschermd kunnen wonen. Holland Capital is sinds juli 2021 als aandeelhouder betrokken bij de Yes We Can Healthcare Group. Ze ondersteunt actief bij de strategische ontwikkeling van  de organisatie.

Over Zero&Sano

Zero&Sano biedt cliënten na behandeling in een kliniek prettige en veilige huisvesting, persoonlijke begeleiding en coaching. De organisatie is momenteel actief in vijf steden.

Over Yes We Can Healthcare Group

Yes We Can Clinics is een onderdeel van de Yes We Can Healthcare Group en is de grootste en één van de meest effectieve jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten. Yes We Can Healthcare Group heeft ook een internationale tak: Yes We Can Youth Clinics, hier worden jongeren van over de hele wereld – inmiddels uit meer dan 50 landen – behandeld volgens de unieke Yes We Can behandelmethode. Als niets meer werkt is de Yes We Can Healthcare Group voor veel jongeren, en ouders en/of verzorgers, het keerpunt in hun leven.

Over Holland Capital

Holland Capital heeft in de afgelopen 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in meer dan 150 Nederlandse MKB-ondernemingen geïnvesteerd. Met een heldere investeringsstrategie is zij actief in de aantrekkelijke groeimarkten Healthcare en Technology. Het ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is. Ze streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers in Healthcare en Technology.

Blog categorieën

Laatste nieuws

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

De impact van duurzaamheid op bedrijfsovernames

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.