Bedrijfsadvies met meetbaar resultaat

MFS bouwt mee aan bedrijven

Met ruime ervaring in bedrijfsadvies heb ik me bewezen als initiator, ontwerper en begeleider van diverse groeiscenario’s voor middelgrote ondernemingen. In die tijd heb ik, als partner van de aandeelhouders/ondernemer, bij verschillende bedrijven aanzienlijke groei gerealiseerd, zowel in omzet en marge, kennis en medewerkers, als in aandeelhouderswaarde.

Ik bied begeleiding aan organisaties die zich in een groeifase bevinden of die vanuit een uitdagende startpositie hun organisatie willen versterken. Mijn aanpak omvat een grondige analyse van processen en systemen, eerlijk en deskundig advies, een bij voorkeur kort implementatietraject en transparante managementrapportages die tot actie aanzetten.

bedrijfsadvies

Stap voor stap naar persoonlijk advies

360º bedrijfsanalyse

Mijn Big Ten 360-graden bedrijfsanalyse en advies vormen de hoeksteen van jouw groei en succes. Samen zullen we de verborgen kansen en het volledige potentieel van jouw bedrijf onthullen.

Inzicht

Dit is het hart van het proces, waar verzamelde informatie zorgvuldig wordt geanalyseerd. Hier worden patronen, trends, problemen, kansen en bedreigingen geïdentificeerd.

Advies

Na de analyse worden de inzichten gebruikt om praktische adviezen te formuleren, met als doel het verbeteren van de situatie, het oplossen van problemen en het benutten van kansen voor belanghebbenden.

MFS:

MFS levert meer dan een adviesrapport en een voorstel voor een tijdelijke aanpak. Ik lever advies op maat en kan worden afgerekend op meetbare resultaten.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere bedrijven begeleid bij het opzetten van een business canvas, maar ook de rapportages om prestaties inzichtelijker te krijgen. Dit heeft bij die bedrijven een verbetering van omzet en winst, maar ook inzicht in de waarde drijvers van die bedrijven opgeleverd.

Nieuwsgierig? Ontdek mijn waarde voor jouw bedrijf.

Max Miltenburg, jouw vertrouwde partner in bedrijfsovernames en bedrijfsadvies, staat klaar om jouw zakelijke kansen te achterhalen. Ontdek hoe mijn strategische inzichten en bewezen track record jouw (nieuwe) bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Neem contact met mij op. En ik praat je bij over de meest recente ervaringen en mijn deskundigheid op het gebied van (complexe) overnames voor de kopende of verkopende partij.

Overige diensten

Bedrijfsovernames

The Big Ten