AED-Partner neemt AED Service Nederland B.V. over

AED-Partner neemt AED Service Nederland B.V. over

31 maart 2019

AED-Partner heeft zijn positie op de AED markt verder vergroot door de overname van AED Service Nederland BV. Door deze overname krijgen de klanten de beschikking over een groter aanbod in producten en diensten. MFS heeft AED-Partner begeleid bij deze overname voor onder andere het opstellen van een overname voorstel en het coördineren van de overname.

Overname

AED Service Nederland B.V. is per 12 november 2018 overgenomen door AED-Partner.Klanten worden vanaf heden bedient vanuit Ekkersrijt 4301 te Son. Vanaf 2 januari 2019 zijn AED Service Nederland B.V. en AED-Partner gefuseerd en is de onderneming verdergaan onder de naam AED-Partner.

AED-Partner

AED Service Nederland B.V. levert sinds 2006 complete en flexibele AED oplossingen. Naast de aankoop van een AED kan men er voor kiezen om een AED te leasen of huren. Met deze AED’s wordt een breed publiek bereikt: gemeenten, instellingen, verenigingen, bedrijven en consumenten. AED-Partner (handelsnaam van Vivon Nederland B.V.) is sinds 2003 een toonaangevende en merkonafhankelijke leverancier van AED’s, accessoires en reanimatiemiddelen. AED-Partner heeft meer dan 40.000 AED’s geleverd en draagt op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.

Voordeel voor de klant

Door de overname krijgen klanten de beschikking over een groter aanbod in producten en diensten. De geleverde AED’s van AED Service Nederland B.V. zullen vanaf heden door AED-Partner worden geserviced. Zo wordt er gegarandeerd dat de werking van de AED’s optimaal blijft en de betreffende AED’s daadwerkelijk een mensenleven kunnen redden. “De overname van AED Service Nederland B.V. past perfect in de missie van AED-Partner, namelijk het vergroten van de AED dichtheid en sluit perfect aan bij de activiteiten van AED-Partner”, aldus Jan Smale, directeur van AED-Partner.

Overnamepartner MFS

AED Partner heeft MFS gevraagd de overname van AED Service Nederland B.V te begeleiden. In een doorlooptijd van een half jaar zijn  de onderhandelingen gevoerd, is er een intentieovereenkomst getekend en na een kort, maar gedegen due diligence onderzoek is de koopovereenkomst opgesteld en getekend.MFS heeft Vivon als overnameadviseur begeleid in het opstellen van een overnamevoorstel, de begeleiding van het due diligence onderzoek, het opstellen de verschillende overeenkomsten en de coördinatie van de overname.

Blog categorieën

Laatste nieuws

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

De impact van duurzaamheid op bedrijfsovernames

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.