Dutch Bike Tours overgenomen door Fietsvakantiewinkel

Dutch Bike Tours overgenomen door Fietsvakantiewinkel

Dutch Bike Tours is al een aantal jaren één van de grootste aanbieders van Hotel-Fietsvakanties in Nederland. Dutch Bike tours heeft fietsroutes door heel Nederland en maakt daarbij gebruik van 3 en 4 sterren hotels. Per 1 januari 2012 is Dutch Bike Tours overgenomen door de Fietsvakantiewinkel in Nijmegen. De Fietsvakantiewinkel richt zich tot nu toe met name op fietsvakanties in het buitenland.

De heer Mekkes, eigenaar van Dutch Bike Tours, heeft MFS gevraagd de verkoop te begeleiden. MFS heeft Dutch Bike Tours in het hele verkoop proces begeleid: de opstelling van het informatiememorandum, selectie van kandidaat kopers, onderhandelingen, due diligence en de opstelling en tekening van de overeenkomsten. Na een periode van overdracht zal de heer Mekkes terugtreden en worden zijn taken overgenomen door de heer Houtstra, directeur van de Fietsvakantiewinkel.

Blog categorieën

Laatste nieuws

Hoe ervaring uit de praktijk MFS uniek maakt in overnamebegeleiding

Lees meer...

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Vragen?

Neem vrijblijvend
contact met mij op.

Vragen over:

Dutch Bike Tours overgenomen door Fietsvakantiewinkel

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.