Succesvolle herfinanciering DSA Nederland

Succesvolle herfinanciering DSA Nederland

DSA is specialist op het gebied van vloercoating(s), kitapplicaties en speciale toepassingen hiervan en injecteren en uitvoeren van betonreparaties. Voorbeelden van projecten van DSA zijn het vloeistofdicht maken van vloeren, het afdichten en coaten van vloeren in parkeergarages, vloeistof kerende dorpels en het afdichten van tankvoeten. DSA is klantgericht, flexibel, en realiseert haar projecten volgens afspraak en conform de vereiste veiligheids- en milieunormen.

Voor de uitbouw van haar business en voor investeringen in innovaties zocht DSA verrruiming van haar financiering. MFS heeft DSA begeleid in het verkrijgen van een verbeterde bancaire financiering. Met deze financiering kan DSA de beoogde groei gaan realiseren.

Herfinanciering DSA Nederland

Blog categorieën

Laatste nieuws

Hoe ervaring uit de praktijk MFS uniek maakt in overnamebegeleiding

Lees meer...

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Vragen?

Neem vrijblijvend
contact met mij op.

Vragen over:

Succesvolle herfinanciering DSA Nederland

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.