Telemax groep neemt Nedconcepts over van Dexcom Retail.

Telemax groep neemt Nedconcepts over van Dexcom Retail.

De Telemax groep streeft naar groei door een leidende positie in te nemen in Telecom. Telemax is een markt gestuurd bedrijf waarin samenwerking centraal staat. De dochter ondernemingen van Telemax, Searchdog, Optie#1 en Max Retail, leveren daarvoor diverse producten en diensten aan telecombedrijven.

De directie van Telemax, de heer de Hond, heeft MFS gevraagd de overname van Nedconcepts BV van Dexcom Retail te begeleiden. MFS heeft Telemax begeleid bij dit aankooptraject: van het opstellen van een biedingsbrief, onderhandelingen, due diligence tot aan de tekening van de contracten.

Nedconcepts is dé specialist op het gebied van online vergelijking van breedband internet, digitale televisie en mobiele en vaste telefonie.
Via haar portals en een groot netwerk van partners, voorziet Nedconcepts dagelijks tienduizenden bezoekers van advies en informatie over deze ’triple play’ diensten

Voor meer informatie over Telemax en Nedconcepts: www.telemax.nl en www.nedconcepts.nl

Telemax groep neemt Nedconcepts over

Blog categorieën

Laatste nieuws

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

De impact van duurzaamheid op bedrijfsovernames

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Vragen?

Neem vrijblijvend
contact met mij op.

Vragen over:

Telemax groep neemt Nedconcepts over van Dexcom Retail.

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.