Overname EBO Glasvezel B.V. door CBizz

Overname EBO Glasvezel B.V. door CBizz

CBizz B.V. en EBo B.V. hebben op 4 december 2012 de overeenkomst getekend die de overname van EBo Glasvezel B.V. door CBizz regelt. CBizz neemt de activiteiten met onmiddellijke ingang over.

EBo glasvezel B.V. levert glasvezelverbindingen aan de zakelijke markt. In 2010 en 2011 heeft EBo haar eigen fiberring en infrastructuur aangelegd op alle grote bedrijfsterreinen in ’s-Hertogenbosch, zoals Rietvelden, Hambakenwetering, Ertveld, Paleiskwartier, Herven, Veemark en de Vutter. De acquisitie past in het streven van CBizz om zijn positie op de zakelijk markt verder te versterken. De dienstverlening op het EBo glasvezelnetwerk zal worden aangevuld met het product portfolio zoals CBizz die in ander gebieden in Nederland levert. De lokale aanwezigheid van EBo in ’s-Hertogenbosch blijft bestaan. Het team van CBizz gaat de dienstverlening uitvoeren. EBo glasvezel B.V. gaat verder onder de naam CBizz ’s-Hertogenbosch. EBo B.V. het oude moederbedrijf, blijft als dienstenleverancier aanwezig en actief betrokken bij CBizz ’s-Hertogenbosch.

Sikko de Graaf, directie CBizz: “EBo glasvezel past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Dit is ook de filosofie van EBo. De overname van het fijnmazige glasvezel netwerk van EBo is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz in ‘s-Hertogenbosch.”

Eelco van den Bogaerdt, directie EBO: “Door de verkoop van de glasvezel activiteit kan EBo zich weer focussen op haar sterke kant, het leveren van service en dienstverlening zoals EBoRemote. Met CBizz is een innovatieve en betrouwbare partner gevonden die het initiatief van een lokaal zakelijk fibernetwerk kan voortzetten en uitbreiden met hetzelfde gedachtegoed waarmee EBo begonnen is.”

MFS begeleidde samen met Houthoff Buruma Advocaten de overname van EBo Glasvezel voor CBizz. MFS begeleidde Cbizz bij de onderhandelingen, het opstellen van de intentieovereenkomst, de due diligence en de uiteindelijk contracten. Voor meer informatie over Cbizz : www.cbizz.nl.

Overname EBO Glasvezel B.V. door CBizz

Blog categorieën

Laatste nieuws

Je bedrijf verkopen, hoe gaat dat?

Lees meer...

Het proces van een succesvolle overname

Lees meer...

Bedrijfsovername in tijden van economische onzekerheden

Lees meer...

De impact van duurzaamheid op bedrijfsovernames

Lees meer...

Meer weten over mijn dienstverlening?

Vragen?

Neem vrijblijvend
contact met mij op.

Vragen over:

Overname EBO Glasvezel B.V. door CBizz

Max Miltenburg. Voor een persoonlijke benadering bij bedrijfsovernames en advisering.

Max Miltenburg vervulde na zijn business studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam diverse financiele functies. Hij werkte bij Apple Computers onder meer als Benelux Financial director. Vervolgens was hij werkzaam als Financieel directeur bij Lacis / CSS Telecom, financieel directeur bij Thremen en Randstad om eind 2008 voor zichzelf te beginnen.